Skip navigatie

Activiteiten

Zoek:
Filter op:
 • Anastasia Goldberg
  Concert

  Anastasia Goldberg

  Anastasia Goldberg, vleugelSpeelt werken van Mozart, Brahms, Liszt, Rahmaninov EAAanvang:19:30 uur. Zaal open: 19:00 uur.Aanmelden via mail hethogeland@lions.nl en betaling van € 20,00 p.p. aan Stichting Lions Helpen NL34RABO 0320 2278 71 ovv Kerstconcert.De opbrengsten komt ten goede van het Groen Gasthuis, tehuis voor dementerenden in Warffum.

  23 dec 2023
  Westerwijtwerd
 • Kerstnachtzangdienst
  Evenement

  Kerstnachtzangdienst

  Veel bekende kerstliederen samen zingen in de Kerstnacht, verbonden door een toegankelijke dienst door Albert Weemstra. Met nadruk laagdrempelig bedoeld: iedereen welkom!Kerk open vanaf 19:00

  24 dec 2023
  Kolham
 • Kerknachtdienst
  Evenement

  Kerknachtdienst

  Traditioneel is de kerstnachtdienst weer in de Hippolytuskerk. De kerk is prachtig versierd met kerstversieringen en kaarsjes. Het Hippolytuskoor en muziekvereniging Concordia zullen muzikale medewerking verlenen . Deze avond word georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Middelstum. Aanvang: 21.00 uur Gratis entree er is een collecte voor de onkosten.

  24 dec 2023
  Middelstum
 • Kerstnachtdienst in Midwolda

  Kerstnachtdienst in Midwolda

  Op kerstavond is er traditiegetrouw de kerstnachtdienst in de Dorpskerk van Midwolda. In een sfeervol verlicht gebouw, mooi versierd met kerstdecoraties, komen we samen om het kerstfeest te vieren met veel bekende kerstliederen en muziek. Het thema dit jaar is ‘VREDE!’. Muzikale medewerking wordt verleend door organist Ludolf Heikens en muziekvereniging Prins Hendrik o.l.v Gosse Reijenga uit Scheemda. Voorganger is ds. Richard Offringa.Na afloop van de viering wordt u uitgenodigd voor een gezellig samenzijn. Onder het genot van glühwein, chocolademelk en kerstbrood, kunnen we even napraten en elkaar fijne kerstdagen toewensen. De kerstnachtdienst op zondag 24 december begint om 21.30 uur en iedereen is van harte welkom.

  24 dec 2023
  Midwolda
 • Kerstnachtdienst

  Kerstnachtdienst

  Om 22.30 uur wordt de kerstnachtdienst in de kerk van Eenrum gehouden. In de sfeervol verlichte kerk worden mooie liederen gezongen, klinkt het kerstevangelie, zingt de cantorij van Winsum olv Nellie Bolhuis, is er een gedicht en een overdenking. Voorganger is Jolanda Tuma, organist is Dirk Molenaar. Na afloop van de kerstnachtdienst is er glühwein op het kerkplein en klinkt vanaf de toren kerstmuziek gespeeld door leden van Orpheus.

  24 dec 2023
  Eenrum
 • Kerstmis

  Kerstmis

  Op kerstmorgen wordt in de kerk van Eenrum het geboortefeest van Jezus gevierd met veel muziek, verhaal en licht. Aanvang 10 uur, mmv Wilga Schuuring, Jolanda Tuma, Dirk Molenaar en anderen.

  25 dec 2023
  Eenrum
 • Kerstuitvoering COMMISSIE HEMONY BEIAARD MIDDELSTUM
  Concert

  Kerstuitvoering COMMISSIE HEMONY BEIAARD MIDDELSTUM

  Beiaardier: Henk Veldman1. Wereldlijke kerstliederen -Jingle-bell Rock – Jim Boothe -I’ll be home for Christmas – Walter Kent -Chestnuts roasting on an open fire – Robert Wells (bew. Levina Pors) -Silver Bells – Jay Livingstone 2. Buitenlands blokje -La nit de nadal – M. Llobet (bew. Marco de Goeij) -It came upon a midnight clear – Richard s. Willis (bew. Levina Pors) -The little drummer boy – Katherine Kennicott Davis -We sing feliz navidad – Carl Strommen 3. Blokje Sneeuwliedjes -Sleigh Ride – Leroy Anderson -Winter wonderland – Felix Bernard -Let it snow – Jule Styne -White Christmas – Irving Berlin 4. Kerst in de popmuziek -Merry Xmas Everybody – Slade -All I want for Christmas – Mariah Carey -Last Christmas – George Michael 5. Twee klassiekers -A cradle in Bethlehem – Lawrence Stock -Have yourself a merry little Christmas – Hugh Martin Toelichting Een kerstprogramma met het accent wat meer op de wereldlijke muziek, waarin vooral de warme sfeer en het familiegevoel wordt bezongen, knus bij het het knetterende vuur van de open haard. Met veel sneeuw op de achtergrond en rendieren die met arrensleeën door het luchtruim vliegen. Ook een blokje met popmuziek, drie nummers die grote hits zijn geworden, want als je als artiest net de juiste snaar met kerst weet te treffen, heb je een groot commercieel succes! We hebben de beiaardier gevraagd om de programma- onderdelen op een klok aan te geven.

  26 dec 2023
  Middelstum
 • Nieuwjaarsconcert Nieuw Leven
  Concert

  Nieuwjaarsconcert Nieuw Leven

  Het concert van 2023 was een groot succes vandaar dat Dorpsbelangen Beerta opnieuw heeft besloten om Nieuw Leven uit te nodigen voor een Concert op 21 januari 2024. Ook nu is het concert in het teken van Dickens, alle concertleden zijn gekleed in Dickenskleding. Aanvang van het concert is om 13.30u de kerk is open om 13.00u. De toegang is gratis inclusief 1 consumptie bij binnenkomst.

  21 jan 2024
  Beerta