Skip navigatie

Concert Ben van Gelder Manifold

 • Datum :

  10 december 2023

 • Locatie :

  Garnwerd

 • Prijs :

  € 17,50

 • Openingstijden :

  16:15 uur

Beste jazzliefhebber, Op zondag 10 december presenteren Stichting Jazz in Feerwerd en Stichting Te Gast in Garnwerd gezamenlijk in de kerk van Garnwerd een uniek concert: jazz op het prachtige kerkorgel in een muziekstuk gecomponeerd door de van oorsprong Groninger saxofonist Ben van Gelder: Manifold.

Voor Manifold brengt Van Gelder een indrukwekkend internationaal octet samen, bestaande uit Ben van Gelder (altsaxofoon en fluit), Kit Downes (kerkorgel), Anna Serierse (zang), Jean-Paul Estiévenart (trompet), Hristo Goleminov (tenorsaxofoon), Joris Roelofs (basklarinet), Tijs Klaassen (contrabas) en Martijn Vink (drums).

Door een enorme belangstelling via onze agenda, verschillende websites en mond-op-mond reclame is het concert van 14.30 uur al uitverkocht. Gelukkig hebben we Ben van Gelder en zijn gezelschap bereid gevonden om bij voldoende belangstelling om 16.15 uur een tweede concert te geven. Inmiddels zijn hiervoor voldoende aanmeldingen binnengekomen, zodat ook dit concert door kan gaan!

Garnwerd
Kerk van Garnwerd
Zondag 10 december 2023
Aanvang 16:15 uur
Toegang € 17,50

Soortgelijke activiteiten

Alle activiteiten