Skip navigatie

Kerstconcert Roon Staal

 • Datum :

  23 december 2023

 • Locatie :

  Nieuw Beerta

 • Prijs :

  Toegang Zie informatie

 • Openingstijden :

  20:00 uur

Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel weet Roon Staal zijn publiek mee te nemen naar een magische kerstsfeer. Hij brengt zowel in het Engels als Nederlands bekende kerst songs op authentieke wijze, maar ook werken van zijn nieuwe kerstalbum “The Christmas Album III” ten gehore.

Als kind stond Roon Staal al op de theater-planken en in TV-studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de musical Les Miserables speelde hij de kinderrol Gavroche in Carré en als jonge twintiger nam hij de rol in de rock-opera “Tommy” op zich . In de musical Rembrandt speelde hij naast Henk Poort als zoon Titus en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat wat hem een musical award nominatie opleverde. Daarna trad Roon veel op in het verre Oosten van Rusland en Japan.

U kunt deze kerst genieten van de ingetogen maar ontwapenende performance van deze 43-jarige musicus. U bent van harte welkom!

Reserveren:
www.roonstaal.com of via 06 15403125

De kaarten kosten €22,50 p/p en kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50 p/p.

Nieuw Beerta
Hoofdweg 18
Zaterdag 23 december 2023
Aanvang 20:00 uur
Toegang Zie informatie; reserveren verplicht

Website: http://www.roonstaal.com

Soortgelijke activiteiten

Alle activiteiten