Skip navigatie

Marlene bakker

  • Datum :

    14 april 2024

  • Locatie :

    Woltersum

  • Prijs :

    € 15,00

  • Openingstijden :

    14:30 uur

Marlene is een opvallende verschijning in het indiefolk/pop circuit. Met haar prachtige stem en landelijk veelgeprezen albums RAIF en Oaventuren heeft ze inmiddels een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene weten te veroveren. Ook zij die de taal niet machtig zijn, worden geraakt door de filmische sfeer. Bol van verlangen, weemoed en romantiek.


Nadat Marlene haar Groningstalige debuutalbum RAIF uitbracht ging haar carrière als een speer. “Tot nu toe wat mij betreft het beste album van het jaar”, zei Frits Spits op NPO Radio 1 in zijn programma De Taalstaat. Naast lovende vier -en vijfsterren albumrecensies ontving ze de streektaalprijs voor RAIF, was ze support act van Daniël Lohues Elektrisch clubtour, speelde op festivals als Grasnapolsky, Oerol, Festival der Aa en Noorderslag en ging op landelijke theatertournee met haar muziekvoorstelling RAIF en Oaventuren.

In 2024 zal Marlene gaan touren langs de festivals en in het najaar start de landelijke reprise van haar theatertournee Oaventuren. Op 14 april zal ze in triobezetting met gitarist Bernard Gepken en toetsenist Ferry Lagendijk een mooi intiem optreden verzorgen. Laat je meevoeren in een unieke luisterervaring waarin Marlene zingt over de magie van het noorden en waar het aardse Gronings naadloos aansluit op de hedendaagse indiefolkpop.

Woltersum
Kerk Woltersum
Zondag 14 april 2024
Aanvang 14:30 uur
Toegang € 15,00

Soortgelijke activiteiten

Alle activiteiten